Farma Fajkář

Připravujeme listopadový termín

RODINNÁ FARMA FAJKÁŘ

WELLFARE

Dbáme na zdraví a pohodu zvířat. Pečujeme o ně s respektem v každé fázi života, zvláště samotné porážky.

BOURÁNÍ

Bourání masa provádíme v naší faremní bourárně, která je pod dohledem vererinární správy. Její provoz probíhá na základě platných potravinářských standardů a norem.

BALENÍ

Po finální úpravě je maso vakuově baleno, aby se zachovala jeho čerstvost a chuť. Finální produkt je opatřen etiketou a připraven pro zákazníka.

NAŠE FARMA NABÍZÍ
NEJLEPŠÍ MASO!

Zaměřujeme se na produkci masa té nejvyšší kvality. Díky našemu šetrnému chovu a pečlivému zpracování vám můžeme nabídnout produkty, které jsou nejen chutné, ale také zdravé.

Maso z ekologického chovu

Chováno přímo u nás

HISTORIE FARMY

Historie hospodaření na gruntě v Nedašově Lhotě č.p. 78 začala v roce 1869 s rodinou Fojtíkových. Farma se postupně rozvíjela, a to přes generace, které se věnovaly hlavně chovu hovězího dobytka. Po roce 1992, kdy Miroslav Fojtík získal zpět část rodinného majetku, začal modernizovat a rozšiřovat farmu. V roce 2006 přibyly nové stáje a chov se rozšířil na 75 kusů hovězího dobytka. V závisloti na počtu dobytka bylo nutné navýšit i výměru zemědělské půdy a to na 85ha. Od roku 2020 je farma rozdělena na dvě části: jednu zaměřenou na chov skotu a druhou na produkci hovězího masa ve vlastní bourárně zbudované v roce 2021.
Farma se také věnuje pěstování krmiva a disponuje veškerou potřebnou agromechanizací pro efektivní provoz a to hlavně luční seno, travní a jetelotravní senáže. Farma disponuje veškerou agromechanizací potřebnou pro chod farmy.

Výborná domluva a vždy naprostá vstřícnost. Maso dodáno v nejlepší kvalitě! Jako zajímavost můžu vyzvednout flank steaky, rump steaky a ossobuca, které mají naprosto fantastické! Všem vřele doporučuji.

Jan Chovanec

Jan Chovanec

Maso bereme pravidelně a vždy jsme moc spokojení, nádherně opracované, luxusní. 
Doporučuju!

Nikola Hrušková

Nikola Hrušková

Přejít nahoru